SÄRTSU PÄEVA! Hot dog’id koreapärase salatiga

Tiina Lebane, 24.07.2023

Suvisel grillvorstihooajal tasub katsetada ja valmistada moekaid hot dog’e, aga väikese vimkaga – kreemja kimchi-salatiga. Kui juba Aasia köögi maitseid järgida, siis puista kindlasti peale ka röstitud seesamiseemneid ja sibulahelbeid ning värsket koriandrit. Parajalt vürtsikas ja kõhtu täitev suutäis!

Valmistamise aeg
25 minutit
Kogus
4 portsjonit
Koostisosad
  1. 1 porgand, u 200 g
  2. 300 g kimchi’t
  3. 6 sibulavart
  4. 1 dl majoneesi
  5. 4 vorstikest
  6. 4 hot dog’i saiakest
  7. 2 sl röstitud seesamiseemneid
  8. 2 sl röstitud sibulahelbeid
  9. värsket koriandrit
Valmistamine
  1. Koori porgand ja riivi jämedalt. Nõruta kimchi ja haki peenemaks. Haki sibulavarred peeneks. Sega kokku porgand, kimchi ja sibul ning sega majoneesiga läbi.

  2. Kuumuta pann. Tõsta vorstid ühte serva ja saiakesed teise serva, nii saad mõlemad korraga kuumutada.

  3. Tõsta vorst saia vahele, lisa salatit ning puista peale seesamiseemneid, sibulahelbeid ja hakitud koriandrit.