SÄRTSU PÄEVA! Hot dog’id koreapärase salatiga
Tiina Lebane, 24.07.2023
Suvisel grillvorstihooajal tasub katsetada ja valmistada moekaid hot dog’e, aga väikese vimkaga – kreemja kimchi-salatiga. Kui juba Aasia köögi maitseid järgida, siis puista kindlasti peale ka röstitud seesamiseemneid ja sibulahelbeid ning värsket koriandrit. Parajalt vürtsikas ja kõhtu täitev suutäis!
- 1 porgand, u 200 g
- 300 g kimchi’t
- 6 sibulavart
- 1 dl majoneesi
- 4 vorstikest
- 4 hot dog’i saiakest
- 2 sl röstitud seesamiseemneid
- 2 sl röstitud sibulahelbeid
- värsket koriandrit
Koori porgand ja riivi jämedalt. Nõruta kimchi ja haki peenemaks. Haki sibulavarred peeneks. Sega kokku porgand, kimchi ja sibul ning sega majoneesiga läbi.
Kuumuta pann. Tõsta vorstid ühte serva ja saiakesed teise serva, nii saad mõlemad korraga kuumutada.
Tõsta vorst saia vahele, lisa salatit ning puista peale seesamiseemneid, sibulahelbeid ja hakitud koriandrit.