TAIMNE PÄEVARETSEPT

Tumeda šokolaadi hummus

Taimne Teisipäev, 01.11.2023

Kas oled kunagi mõelnud, et hummus võiks hoopis magusalt maitseda? Proovi seda kreemist ja valgurikast šokolaadihummust määrde või dipina!

Valmistamise aeg
50 min + ööpäev leotamiseks
Kogus
2 portsjonit
Koostisosad
  1. 1 purk kikerherneid
  2. 7 spl kookospiima
  3. 4 spl kakaod
  4. 2,5 spl suhkrut
  5. 1 spl oliiviõli
  6. 0,25 tl soola
  7. 0,5 tl vanilliekstrakti
Valmistamine
  1. Kurna ja loputa kikerherned. Kuivatatud kikerherneid kasutades mõõda neid kaussi 120 g, leota neid üleöö vees ja seejärel keeda 40 minutit.

  2. Sega kõik koostisosad saumikseri või köögikombainiga ühtlaseks seguks.

  3. Soovi korral sega hulka šokolaaditükke.

  4. Söö lusikaga magustoiduna, määri saiale või kasuta dipikastmena puuviljade-küpsistega.