1, 2, 3 ja valmis

Kanakoivad pestoga

Ragne Värk, 14.12.2023

Lihtne õhtusöök argipäevaks, serveeri kartuli, riisi või tatraga.

Valmistamise aeg
1 tund
Kogus
2 portsjonit
  1. 2 kanakoiba
  2. soola, pipart
  3. 2 kuhjaga teelusikatäit pestot
  4. 2 sl teriyaki-kastet
  5. 0,5 punast sibulat
  6. 2 küüslauguküünt
  7. 2 tl võid
  8. 1 dl kohvikoort
  1. Maitsesta kanakoivad soola-pipraga ja hõõru kokku pestoga. Tõsta koivad väiksemasse vormi. Nirista peale teriyaki, lisa sibula- ja küüslauguviilud. Aseta koibadele võitükid ja vala kõik koorega üle. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit. Siis kata vorm kaanega ja küpseta veel 10 minutit.

  2. Võid kasutada ka kondiga kanakintse.