1, 2, 3 JA VALMIS!

Lehttainakeelekesed kaneeliga

Kristina Efert, 15.03.2024

Isegi kui külalised juba ukse taga, jõuad siiski! Ääretult lihtne ja maitsev suutäis tassikese tee või kohvi juurde.

Valmistamise aeg
20 min
Kogus
16 portsjonit
  1. 1 pakk (400 g) pärmi-lehttainalehti võiga
  2. 1 muna
  3. roosuhkrut
  4. kaneeli
  1. Tõsta tainas toatemperatuurile sulama. Samal ajal kuumuta ahi 200 kraadini ja klopi muna lahti. Lõika tainalehed neljaks võrdseks nelinurgaks. Tõsta küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Pintselda pealt munaga, raputa ühtlaselt üle kaneeli ja suhkruga. Küpseta ahjus 10–15 minutit, lase veidi jahtuda ja serveeri.