VASTUPANDAMATUD
Krõbeda kattega kanafileerullid
Tiina Lebane, 12.10.2024
Kuldpruunid ja krõbeda kattega broilerirullid on täiesti vastupandamatud. Õhuke sink, mozzarella ja krõbe parmesani-pankokate teevad lihtsast kanalihast lausa piduroa. Roog valmib üpris kiiresti ja sobib nautimiseks nii argiõhtul kui ka peolaual.
- 800 g broileri minutipihve
- 1 tl soola
- 0,5 tl purustatud musta pipart
- 2 mozzarella-palli
- värsket basiilikut
- 2 pk (a 140 g) prosciutto toorsuitsupeekonit või Parma sinki
- 3 dl panko riivsaia
- 2 dl riivitud parmesani
- 1 dl hakitud lehtpeterselli
- 1 dl oliivõli
Tõsta minutipihvid suurele lõikelauale, kui vaja, vasarda veel kord läbi. Maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga. Lõika mozzarella-pallid 10 viiluks. Tõsta pihvile viil mozzarella’t ja rohkelt basiilikut. Keera rulli ja mähi ümber õhuke peekoniviil. Tõsta rullid ahjuvormi.
Sega kokku suureteraline panko riivsai, riivitud parmesan ja hakitud petersell. Lisa segule ka pisut soola ja pipart. Tõsta segu lusikaga kanarullidele ja nirista peale oliiviõli. Küpseta 200 kraadi juures umbes 30 minutit, kuni kana on läbi küpsenud ja kate kenasti kuldne.