1, 2, 3 JA VALMIS! Jõululõhe eelroaks
Ragne Värk, 12.12.2024
Jõuludeks kaetud peolaud tervitab avasüli neid imeliselt õhukesi lõheviile, mis maitsestatud soja ja hapuka ponzu-kastmega.
Ponzu-kastme leiad poest kastmete riiulilt.
Valmistamise aeg
15 minutit
Kogus
4 portsjonit
- 300 g maitsestamata lõhefileed
- 1 sl sojakastet
- 1 sl ponzu-kastet
- 1 sl oliiviõli
- 2 tl kappareid
- 0,5 tl roseepipart
- 1 tl hakitud tilli
- soola, pipart
- sidruniviile
Lõika lõhest õhukesed viilud ja laota alusele. Nirista peale soja- ja ponzu-kaste ning oliiviõli. Laota kalale kapparid, roseepipar ja till. Maitsesta soola-pipraga ja lisa mõni õhuke sidruniviil.