1, 2, 3 JA VALMIS! Kalaäkine

Ragne Värk, 10.01.2025

See amps täidab kiiresti kõik nõudmised, kui tekib vastupandamatu isu millegi tõeliselt hea järele või seisab ees hoopis kallite külaliste kostitamine.

Valmistamise aeg
15 minutit
Kogus
4 portsjonit
  1. 250 g värsket kalafileed (koha, siiga)
  2. 0,5 punast sibulat
  3. 1 tl sidruni riivitud koort
  4. sidrunist pressitud mahla
  5. soola, pipart
  1. Lõika fileest õhukesed viilud, tõsta kaussi. Haki sibul hästi peeneks ja lisa koos sidrunikoorega kalale. Maitsesta sidrunimahla ja soola-pipraga. Kata kauss kaanega ja raputa tugevasti komponentide segunemiseks. Maitsesta lõplikult ja paku värske saiaga.

  2. Kasuta vaid väga värsket kala!