1, 2, 3 JA VALMIS! Riisipuding valge šokolaadiga
Ragne Värk, 01.02.2025
Lihtne magustoit, mis ei tee liiga ihule ega hingele.

Valmistamise aeg
40 minutit
Kogus
4 portsjonit
- 2 dl pudruriisi
- 1 dl vett
- 0,5 tl soola
- 5 dl mandlipiima
- 1 kaneelipulka
- 1 sl suhkrut
- 1 tl vanillisuhkrut
- 75 g valget šokolaadi
Loputa riis hoolikalt voolava vee all. Pane riis, vesi ja sool potti, lase keema tõusta. Vala juurde mandlipiim, lisa kaneelipulk. Kuumuta taas keemiseni ja lase madalal tulel kergelt podisedes pehmeneda. Aeg-ajalt sega korralikult. Umbes 15 minutit enne valmimise lõppu lisa suhkrud ja šokolaaditükid. Sega ja kuumuta valmimiseni. Timmi lõplikult maitsed paika.
Serveeri toormoosi ja marjadega!