TAIMNE PÄEVARETSEPT
Tikka Masala vardad
Taimne Teisipäev, 25.03.2025
Maitserikkad tofu ja köögivilja vardad oivalises tikka masala kastmes.

- 300 g kõva tofut
- 2 tk paprikat
- 2 sl Santa Maria Tikka Masala marinaadi
- 3 sl sojajogurtit
- 2 sl sojakastet
- 0,5 tk laimi
- 1 1 sl õli + praadimisek
Pigista tofust välja liigne vesi kasutades puhast köögirätikut või köögipaberit ja seejärel lõika 12 võrdseks kuubikuks.
Tükelda paprika paraja suurusega tükkideks, et need varrastel tofukuubikute vahele panna.
Suures kausis sega tikka masala pasta jogurti, sojakastme ja õliga. Lisa tofu ja paprikad marinaadi ja sega nii, et kõik oleks ühtlaselt kaetud.
Kata kauss ja jäta marineerima vähemalt 2 tunniks kuni üle öö.
Kui oled valmis küpsetama, siis torka vardasse paprika ja seejärel tofu.
Soojenda oliiviõli grill- või tavalisel pannil keskmisel kuumusel. Kui õli on soojenenud, siis aseta vardad pannile ja prae neid 8-10 minutit mõlemalt poolt kuni toful on krõbedad grillijäljed.
Võta vardad pannilt ja serveeri laimimahla ja vähekese soolaga.